Η Karma ανακοίνωσε την τιμή του ηλεκτρικού GSe-6

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα η Karma Automotive ανακοίνωσε ότι -εντός του 2021- θα παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και σήμερα μας έκανε γνωστή την τιμή του. Το μοντέλο θα βασίζεται στο GS, την εξέλιξη του Revero και θα ονομαστεί GSe-6, με την τιμή του να ξεκινά από τα 79.900 δολάρια, ήτοι περίπου η μισή τιμή του Revero GTS.

Η συγκεκριμένη τιμή δεν περιλαμβάνει τις ισχύουσες εκπτώσεις φόρου και τα κίνητρα της αμερικάνικης κυβέρνησης, ενώ δεν περιλαμβάνει τους φόρους, τα τέλη και τα έξοδα παράδοσης. Η Karma δημιούργησε ένα site όπου οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να προπαραγγείλουν το GSe-6, δίνοντας μια πλήρως επιστρέψιμη προκαταβολή των 100 δολαρίων.

Το GSe-6, θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, μια με μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh με αυτονομία περίπου 320 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, μια με μπαταρία 100 kWh με αυτονομία περίπου 485 χλμ, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση με αυτονομία περίπου 645 χιλιομέτρων.

Με χρήση ταχυφορτιστή 150 kW η μπαταρία θα φορτίζει κατά 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά, με την εταιρία να αναφέρει πως ένας οικιακός φορτιστής 11 kW θα είναι ικανός να φορτίσει πλήρως τη μπαταρία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3,9 δευτερόλεπτα, με το μοντέλο να διαθέτει ηλεκτροκινητήρες τόσο στον μπροστά όσο και στον πίσω άξονα. Το μοντέλο θα προσφέρεται στις ΗΠΑ, στη Κίνα αλλά και στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η βιετναμέζικη VinFast ετοιμάζεται για την Ευρώπη

Μετά το λανσάρισμα της στην αγορά της Αμερικής, η VinFast ετοιμάζεται να κάνει διαθέσιμα τα αυτοκίνητα της και στην ευρωπαϊκή αγορά, θέλοντας να πουλήσει...

Το Xpeng X9 είναι ένα ηλεκτρικό βαν με έως 503 άλογα

Η κινέζικη Xpeng βγάζει στην αγορά το X9, ένα ηλεκτρικό βαν που προσφέρεται με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, με την πρώτη έκδοση να αποδίδει...