Ο Robert Regehr γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Hutchinson του Κάνσας. Αυτός και η σύζυγός του, Judy, είναι οι εφευρέτες των φουσκωτών κάστρων για παιδικά πάρτι, έχοντας κατοχυρώσει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το ζευγάρι ίδρυσε την εταιρεία Bob Regehr Enterprises και το 1968 ανέπτυξαν τη συσκευή ψυχαγωγίας ως ένα φουσκωτό μαξιλάρι, με δομή που είναι αρκετά ισχυρή για να υποστηρίζει παιδιά και ενήλικες.

Ωστόσο, ο Regehr ήταν μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων και ξεκίνησε να συλλέγει αυτοκίνητα από τα 14 του χρόνια, ενώ είχε στην κατοχή του και πρατήρια καυσίμων της Texaco.

Ο Regehr απεβίωσε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2019 σε ηλικία 80 χρονών, έχοντας αφήσει πίσω του μια συλλογή 140 αυτοκινήτων, ενώ σε κάποια στιγμή της ζωής του ο αριθμός είχε φτάσει τα 226 αυτοκίνητα.

Το επόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, θα βγει στο σφυρί από την VanDerBrink Auctions η συλλογή του Regehr, η οποία διαθέτει τα πάντα, όπως Ferrari 308 GTS, Chevrolet El Camino, Jaguar XJ6, Volkswagen Beetle του 1967, Ford Thunderbird του 1957, Chevrolet Corvette του 1958, τρακτέρ, hot-rods και μηχανές.