GMC Sierra με 700 άλογα από τον Hennessey και στοιχεία από Harley-Davidson

Σχετικά άρθρα

Πριν οκτώ μήνες ο βελτιωτικός οίκος Hennessey Performance, από το Τέξας των Η.Π.Α., παρουσίασε το πακέτο Goliath 700 για το GMC Sierra Denali. Σήμερα, η εταιρία μας δείχνει το συγκεκριμένο πακέτο μαζί με μερικές αισθητικές παρεμβάσεις από την Harley-Davidson.

Το πακέτο αντλεί έμπνευση από το Ford F-150 Harley-Davidson και διαθέτει συνολικά 65 αλλαγές, σε σχέση με το απλό Sierra. Μερικές εξ’αυτών είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος με την τοποθέτηση αμορτισέρ της Fox, και μέρη στην ανάρτηση από την BDS.

Πατάει σε νέες ζάντες 22 ιντσών με ελαστικά διαμέτρου 35 ιντσών, ενώ υπάρχουν πορτοκαλί λεπτομέρειες στη μάσκα και στους γάντζους ρυμούλκησης. Ακόμα, το αμερικάνικο pickup διαθέτει λειτουργική ram air εισαγωγή στο καπό και LED μπάρα φώτων.

Τέλος, υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, νέα γραφικά και ειδικά σήματα, ενώ φορά φρένα της Brembo, νέα εξάτμιση, κάλυμμα καρότσας και ηλεκτρικά πλαϊνά σκαλοπάτια.

Μηχανικά, φορά έναν 6,2-λίτρων V8 κινητήρα, που διαθέτει έναν 2,9-λίτρων κομπρέσορα και αποδίδει 700 άλογα. Το pickup κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και συνοδεύεται από τριετή εγγύηση ή εγγύηση 58.000 χλμ, όποιο έρθει πρώτο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...