Η ιταλική Totem Automobili παρουσιάζει μια restomod πρόταση για την Alfa Romeo Giiulia GT. Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 525 ίππων με 940 Nm ροπής που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 50,4 kWh.

Αυτή προσφέρει αυτονομία 320 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, με το αυτοκίνητο να είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 245 χλμ/ώρα.

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από carbon, με το βάρος του αυτοκινήτου να ανέρχεται στα 1.410 κιλά, με τα 350 να προέρχονται από την μπαταρία. Μόλις το 10% του αρχικού πλαισίου παρέμεινε άθικτο, με τους ανθρώπους της Totem να τοποθετούν νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση αλουμινίου με γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, Launch control αλλά και λειτουργία drift.

Το πλάτος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί, με το μπροστινό και πίσω μέρος να έχουν επανασχεδιαστεί. Υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακά στρόγγυλα όργανα, carbon καθίσματα, καφέ δερμάτινες επενδύσεις, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα.

Η εταιρία θα κατασκευάσει 20 τέτοια αυτοκίνητα, με αρχική τιμή τις 430.000 ευρώ.