Επίσημο: Infiniti QX55

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti παρουσίασε το QX55, την coupe έκδοση του QX50, που την χαρακτηρίζει ως τον διάδοχο του FX. Οι πωλήσεις του QX55 θα ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2021 και φέρει μεγάλη μάσκα, LED προβολείς, ζάντες 20″, χρωμιομένα στοιχεία, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό συναντάμε δύο οθόνη αφής 7″ και 8″, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay, δερμάτινες επενδύσεις και αλουμινένιες λεπτομέρειες.

https://www.youtube.com/watch?v=9Y0I2TeyuBA

Κίνηση παίρνει από τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρας 2,0-λίτρων με μεταβλητή τεχνολογία συμπίεσης, απόδοσης 272 ίππων και 380 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων και με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο μπορεί να στείλει έως και το 50% της κίνησης στους πίσω τροχούς όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αλλιώς, το 100% της κίνησης στέλνεται μόνιμα στους μπροστινούς τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...