Στις αρχές του μήνα η Toyota παρουσίασε στην Ευρώπη την GR Sport έκδοση του C-HR, η διαθεσιμότητα της οποίας θα ξεκινήσει από τις αρχές του επόμενου χρόνου. Αισθητικά, αυτή δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με την απλή έκδοση του μοντέλου, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την αντίστοιχη έκδοση που έχει στη γκάμα της η Toyota για τις αγορές της Ιαπωνίας και Αυστραλίας.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του C-HR GR Sport στην Αυστραλία, και είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφορεί χώρα που φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing. Το μοντέλο φορά ένα νέο bodykit, με διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος φέρει και μια χρωμιωμένη μπάρα. Επιπλέον, υπάρχει αναβαθμισμένη ανάρτηση, η οποία χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χλστ., ενώ νέα ρύθμιση έχει και το σύστημα διεύθυνσης, έχοντας γίνει πιο άμεσο.

Οι ζάντες είναι διαστάσεων 19″ με ελαστικά 224/45, υπάρχουν τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και στο εσωτερικό συναντάμε μικρότερο τιμόνι επενδυμένο με δέρμα και ασημί ραφές. Επίσης υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, σκουρόχρωμα διακοσμητικά, ασημί λεπτομέρειες, GR κουμπί start/stop κινητήρα και bucket καθίσματα. Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.800άρη υβριδικό, απόδοσης 128 ίππων. Η τιμή του ξεκινά από τα 37.665 δολάρια Αυστραλίας (€23.131), μια αύξηση κατά 2.600 δολάρια Αυστραλίας (€1.560) σε σχέση με την απλή έκδοση.