Θετικός στον κορωνοϊό ο Hamilton, χάνει το GP του Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

H ομάδα της Mercedes-AMG F1 ανακοίνωσε ότι ο Lewis Hamilton βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και θα χάσει το επόμενο Grand Prix του Sakhir στο Bahrain.

Ο Hamilton την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε τρία τεστ, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου ελέγχου και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ωστόσο, τη Δευτέρα το πρωί ξύπνησε με ήπια συμπτώματα, ενώ ενημερώθηκε πως και μια επαφή του πριν από την άφιξη στο Μπαχρέιν βρέθηκε θετική.

Υπεβλήθη σε νέο τεστ και επιβεβαιώθηκε πως προσβλήθηκε από τον κορωνοϊο. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται σε απομόνωση σε καλή κατάσταση, ενώ οι στενές επαφές του Βρετανού πιλότου εξετάζονται και εκείνες για κορωνοϊό.

Ο Βρετανός είναι ο τρίτος οδηγός που βρέθηκε θετικός στην Covid-19 αυτή τη σεζόν, με τον Sergio Perez στο Silverstone και τον Lance Stroll στη Γερμανία. Η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον οδηγό που θα αντικαταστήσει τον Hamilton, αλλά οι επιλογές της είναι ο Esteban Gutierrez, o Stoffel Vandoorne και ο George Russell.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...