Δες τον Romain Grosjean να περιγράφει πως βίωσε το ατύχημα

Σχετικά άρθρα

Ο Romain Grosjean έδωσε μια συνέντευξη στο Sky Sports στο οποίο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το πως βίωσε το φρικτό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή, αλλά και το τι έκανε για να απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο μονοθέσιό του.

Όπως θα τον ακούσεις να λέει “είδε τον θάνατο να έρχεται” καθώς προσπαθούσε να βγει από το φλεγόμενο μονοθέσιό του, συμπληρώνοντας πως “για τα παιδιά του, είπε στον εαυτό του, πως έπρεπε να καταφέρει να βγει“. 

Επίσης δήλωσε πως σκέφτηκε και τον Niki Lauda, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο ατύχημα που είχε στο γερμανικό GP του 1976 στη πίστα του Nurburgring.

Ένιωσα πως βρισκόμουν εκεί μέσα για περισσότερο από 28 δευτερόλεπτα. Είδα τα πάντα γύρω μου να γίνονται πορτοκαλί, είδα τη ζελατίνα του κράνους μου να γίνεται ολοένα πιο πορτοκαλί, είδα φλόγες στην αριστερή πλευρά του μονοθεσίου, σκέφτηκα πολλά πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και τον Niki Lauda. Είπα πως δεν είναι δυνατό να καταλήξω έτσι, όχι τώρα. Δεν μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου στη Formula 1 έτσι.

Για τα παιδιά μου, είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να φύγω. Το παπούτσι του αριστερού μου ποδιού κόλλησε πίσω από το πεντάλ του φρένου και βγήκε από το πόδι μου στη προσπάθεια μου να βγω από το μονοθέσιο.

Έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά και τα ένιωσα να καίγονται ενώ ακουμπούσα το σασί. Κατάφερα να βγω και τότε ένιωσα κάποιον να με τραβά από την φόρμα μου. Έτσι ήξερα πως είχα βγει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα