Lewis Hamilton: Ελπίζω να επιστρέψω στην F1 στο GP του Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Με video που δημοσίευσε στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Lewis Hamilton είπε πως πέρασε μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωή του, αλλά πλέον νοιώθει καλά και ελπίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να συμμετάσχει στο τελευταίο GP της σεζόν που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Άμπου Ντάμπτι.

Ο Hamilton βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τη προηγούμενη Δευτέρα, μετά το πρώτο GP του Μπαχρέιν και έκτοτε βρίσκεται σε απομόνωση στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο.

https://www.youtube.com/watch?v=cBh4Ju8zzgU

Ο Βρετανός 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είπε:

Ξέρω ότι δεν είχαμε επαφή εδώ και μια εβδομάδα. Ήταν μια από τις δυσκολότερες εβδομάδες που είχα εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον επικεντρώνομαι ώστε να αναρρώσω πλήρως στη προσπάθειά μου να επιστρέψω σε φόρμα για να μπορώ να αγωνιστώ στο τελευταίο GP στο Άμπου Ντάμπι.

Σήμερα ξύπνησα και ένοιωθα υπέροχα. Έκανα την πρώτη που προπόνηση, οπότε ήθελα απλώς να σας στείλω ένα θετικό μήνυμα, να σας ενημερώσω πως είμαι καλά και να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου στείλατε τα εκπληκτικά σας μηνύματα και βίντεο.

Το εκτιμώ πραγματικά και ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο μονοθέσιο σύντομα.

Για να συμμετάσχει στο GP του Άμπου Ντάμπι θα πρέπει να βγει αρνητικό το νέο τεστ που θα του γίνει. Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να παραμείνει επιπλέον για 48 ώρες σε απομόνωση προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδός του στα paddock της Formula 1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...