Μόλις 3 μήνες μετά την παρουσίαση του Zero Concept η Lynk & Co έχει σχεδόν έτοιμο το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021 και θα βασίζεται στη νέα SEA πλατφόρμα της Geely.

Στο εμπρός μέρος διακρίνονται τα μικρά φωτιστικά σώματα με κάθετα LED φώτα ημέρας. Υπάρχουν αναδυόμενες λαβές στις πόρτες, οι οποίες είναι χωρίς πλαίσιο και στο πίσω μέρος συναντάμε φώτα LED, που ενώνονται με μια μπάρα, ενώ υπάρχει και μια λεπτή αεροτομή.

Η έκδοση παραγωγής θα έχει ιδανική κατανομή βάρους 50:50 και θα φέρει ενεργή αερανάρτηση. Θα προσφέρεται σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση και σύμφωνα με θα εξοπλίζεται με μπαταρία 100 kWh, με την πισωκίνητη έκδοση να έχει αυτονομία 725 χλμ., και η τετρακίνητη 635 χλμ., σε κύκλο NEDC. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με το αυτοκίνητο να υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις. Η απόδοση του θα φτάνει έως τα 544 άλογα.

Η εταιρία αναφέρει πως η 800 volt μπαταρία του δεν θα έχει μείωση χωρητικότητας για τουλάχιστον 200.000 χιλιόμετρα, ενώ είναι σχεδιασμένη για να αντέξει για 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα.