Η Lada έδωσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Largus

Σχετικά άρθρα

Η Lada έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νέου Largus, το οποίο -σύμφωνα με την εταιρία- θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου έτους.

Το Largus βρίσκεται στη γκάμα της Lada από το 2012, και πρακτικά είναι μια rebadged έκδοση του Dacia Logan MCV. Το τελευταίο βασίζεται στη προηγούμενη γενιά του Logan, με την Dacia να μην παρουσιάζει -ακόμα- την αντίστοιχη έκδοση του νέου μοντέλου που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, και να παραμένει άγνωστο εάν θα το κάνει στο μέλλον.

Γυρνώντας στο Largus, το ανανεωμένο μοντέλο ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας, έχοντας αποκτήσει μια πιο αναγνωρίσιμη εμφάνιση στο μπροστινό μέρος. Εκεί συναντάμε νέα μάσκα και νέο προφυλακτήρα, που υιοθετεί το σχέδιο που διαμορφώνει το περίγραμμα του γράμματος “X”. Ακόμα, υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα και νέο καπό, που σχηματίζουν ένα συμπαγές, πιο μοντέρνο και με εκφραστική εμφάνιση αυτοκινήτου για εργασία και ταξίδια.

Τέλος, η Lada αναφέρει ότι το εσωτερικό είναι νέο, με βελτιωμένη εργονομία και ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Largus θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν την κυκλοφορία του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα