Στις αρχές Μαΐου του 2019 ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, είχε ανακοινώσει ότι το 2020 ο αγώνας της χώρας του δεν θα διεξαγόταν στο Sao Paolo και στην πίστα του Interlagos, αλλά στη νέα πίστα που έχτιζε η χώρα στο Rio de Janeiro. Τελικά, το Grand Prix της Βραζιλίας ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, και όπως φαινόταν και ο φετινός αγώνα θα γινόταν -θεωρητικά για τελευταία φορά- στο Interlagos.

1

Ωστόσο, πριν λίγα λεπτά η Formula 1 ανακοίνωσε ότι το Sao Paolo θα συνεχίσει να φιλοξενεί το Βραζιλιάνικο Grand Prix έως και το 2025. Το GP της Βραζιλίας θα ονομαστεί επίσημα Formula 1 Grande Premio de Sao Paulo, και θα συνεχίσει να διεξάγεται στο περίφημο Interlagos, με τον αγώνα του επόμενου έτους να έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου 2021.

2

Θα υπάρξει ένας νέος υποστηρικτής για το Grand Prix, το Brasil Motorsport, μια εταιρεία που ανήκει σε επενδυτικές οντότητες που ελέγχονται από την Mubadala, μια παγκόσμια εταιρεία επενδύσεων από το Abu Dhabi. Η Mubadala έχει ισχυρή ιστορία επενδύσεων σε αρκετούς κλάδους, και έχει διορίσει τον Alan Adler να ηγηθεί αυτής της νέας συνεργασίας με τη Formula 1.