To μήνυμα του Carlos Sainz στους tifosi της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η φετινή σεζόν της Formula 1 ολοκληρώθηκε πριν δέκα ημέρες, αλλά ο Carlos Sainz δεν ξεκίνησε αμέσως τις χειμερινές του διακοπές. Αρχικά, πήγε στο Maranello της Ιταλίας για να γνωρίσει μερικούς από τους νέους του μηχανικούς, καθώς επίσης να βρεθεί από κοντά τόσο με το νέο του αφεντικό, τον Mattia Binotto, όσο και με τον νέο του teammate, τον Charles Leclerc.

Αμέσως μετά πήγε στην πίστα MotorLand Aragon, όπου είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αγωνιστικό ηλεκτρικό SUV του πρωταθλήματος Extreme E, με το οποίο θα τρέξει ο πατέρας του με την ομάδα που φέρει το επίθετο τους.

Χθες το βράδυ, ο 26χρονος Ισπανός οδηγός ανέβασε ένα video στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, στο οποίο τον βλέπουμε με τα κόκκινα χρώματα της Ferrari να μας κάνει μια αναφορά για το νέο -σπουδαιότερο- κεφάλαιο στην καριέρα του. Επιπλέον, διαβεβαιώνει τους tifosi ότι θα δώσει το 100% του εαυτού του για την ομάδα, ενώ τέλος μας εύχεται καλές γιορτές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr