Το Microlino περνά στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Η ελβετική Micro Mobility Systems AG ανακοίνωσε πως μέσα στο 2021 θα ξεκινήσει η παραγωγή του ανανεωμένου Microlino, που διαθέτει ανασχεδιασμένη δομή αμαξώματος που προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια, με το μεγαλύτερο πίσω μετατρόχιο να συνδράμει στην αύξηση της σταθερότητας.

Το Microlino 2.0 όπως ονομάζεται το μοντέλο, φέρει επίσης νέα φωτιστικά σώματα, κρυφή χειρολαβή πόρτας, λεπτότερες μπροστινές κολόνες, επανασχεδιασμένο πίσω μέρος, ενώ το εσωτερικό του είναι πιο ευρύχωρο και εργονομικό, με την κολόνα του τιμονιού να είναι πλέον σταθερή και όχι πτυσσόμενη.

Το τετράτροχο όχημα έχει μήκος 2,4 μέτρα, ζυγίζει έως 513 κιλά, εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων και 110 Nm ροπής και μπορεί να μεταφέρει με άνεση δύο επιβάτες. Έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει χώρο αποσκευών 300 λίτρων και προσφέρεται με δύο μπαταρίες 8 ή 14,4 kWh που του χαρίζουν αυτονομία 125 ή 200 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται είτε μέσα σε 1 ώρα με χρήση ταχυφορτιστή, είτε μέσα σε 4 ώρες με απλό φορτιστή.

Το Microlino 2.0 κοστίζει από 12.000 ευρώ, με την εταιρία να έχει ήδη 17.000 προ-παραγγελίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...