Βρήκε την κλεμμένη του Camaro 17 χρόνια μετά

Σχετικά άρθρα

Το 2003 ο Tommy Cook είδε την Chevrolet Camaro του, παραγωγής 1969, να γίνεται φτερά από το δικό του συνεργείο. Τότε είχε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, αλλά οι προσπάθειες εντοπισμού του αυτοκινήτου απέβησαν άκαρπες. Ο ίδιος δεν έχασε ποτέ την ελπίδα του πως κάποια μέρα θα έβρισκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του, κάτι που έγινε τελικά πριν από μερικές ημέρες.

Ο Cook έψαχνε να αγοράσει μια άλλη Camaro, του 1968 αυτή τη φορά, και όταν πήγε να την ελέγξει σε ένα κατάστημα, το μάτι του έπεσε πάνω σε μια πράσινη Camaro του 1969. Ρώτησε για το αυτοκίνητο και τον ενημέρωσαν πως αυτό αρχικά ήταν βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα, το ίδιο με αυτό της κλεμμένης του Camaro. Συνέχισε να ρωτά για το αυτοκίνητο και διαπίστωσε πως είχε πολλά κοινά με τον δικό του, όπως πχ τα σπάνια εργοστασιακά στηρίγματα για να φιλοξενήσει αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα.

Ο ίδιος έψαξε να βρει τα σημεία που είναι χαραγμένος ο αριθμός πλαισίου και εντόπισε δύο αριθμούς που δεν ταίριαζαν μεταξύ τους. Τους σημείωσε και όταν επέστρεψε στο σπίτι του, κοίταξε την αναφορά που είχε κάνει το 2003 στην αστυνομία, όπου διαπίστωσε πως ο αριθμός πλαισίου του κλεμμένου του αυτοκινήτου ταίριαζε με τον έναν από τους δύο αριθμούς πλαισίου που είχε σημειώσει.

Ο Cook επικοινώνησε με την αστυνομία αναφέροντας όλη την ιστορία. Όπως αποδείχτηκε ο τωρινός ιδιοκτήτης της κλεμμένης Camaro δεν γνώριζε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί, το οποίο είχε πουληθεί 4 φορές από τότε που κλάπηκε.

Σύμφωνα με τον Cook, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της Camaro προχώρησαν σε διάφορες εργασίες επισκευής, τοποθετώντας μάλιστα και έναν νέο V8 5,7-λίτρων κινητήρα, κάνοντας το αυτοκίνητο να είναι σήμερα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν όταν είχε κλαπεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...