Μπορεί η τελευταία Viper να κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Conner Avenue της Dodge στις 16 Αυγούστου του 2017, αλλά όπως συμβαίνει και με το Lexus LFA, η εταιρία συνεχίζει να παραδίδει καινούρια αυτοκίνητα τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου.

Αυτό παρατηρεί κανείς εξετάζοντας τα νούμερα πωλήσεων της Dodge για το 2020, όπου φαίνεται ότι μέσα στο προηγούμενο έτος σε ΗΠΑ και Καναδά πουλήθηκαν τέσσερις νέες Viper, όταν συνολικά το 2018 είχαν πουληθεί 19 νέα αυτοκίνητα του αμερικάνικου sport μοντέλου και πέντε ακόμα το 2019.

Είναι άγνωστο το πού “κρύβονται” οι Dodge Viper με μηδενικά χιλιόμετρα, καθώς οι ελάχιστες αντιπροσωπείες της εταιρίας, που ίσως έχουν κάποιο απόθεμα, επιλέγουν να μη τα διαφημίζουν.

Αυτό πιθανότατα γίνεται ώστε να ανέβουν οι τιμές τους στην αγορά των μεταχειρισμένων, καθώς συνήθως η ζήτηση για σπορ μοντέλα περιορισμένης παραγωγής αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα μοντέλο που πλέον έχει καταργηθεί.

Επίσης μέσα στο 2020 πουλήθηκαν και 7 νέα Dart (15 το 2019), με το μοντέλο να έχει σταματήσει να κατασκευάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2016. Η Chrysler πούλησε 9 νέα 200 (48 είχε πουλήσει το 2019), του οποίου η παραγωγή ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, με την Jeep να πουλά 3 νέα Patriot, παρότι το μοντέλο έχει σταματήσει να κατασκευάζεται από τον Δεκέμβριο του 2016