Στο σφυρί Lancia Delta HF Integrale Evo II σε πανέμορφο χρώμα

Σχετικά άρθρα

Ο οίκος RM Sotheby’s θα βγάλει σε διαδικτυακή δημοπρασία στις 22 Ιανουαρίου την συγκεκριμένη Lancia Delta HF Integrale Evo II, η οποία αναμένεται να αλλάξει χέρια σε μια τιμή μεταξύ 90.000 και 110.000 δολάρια.

Η άκρως ερωτεύσιμη και ανυπέρβλητα ποθητή Delta HF Integrale Evo II είναι βαμμένη στο υπέροχο χρώμα Blue Lagos και από το 1994 έχει διανύσει μόλις 38.973 χλμ.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε βρει. Είναι από τις τελευταίες που κυκλοφόρησαν, καθώς βγήκε από το εργοστάσιο στις 27 Απριλίου του 1994, ενώ παραδόθηκε στον πρώτο ιδιοκτήτη -στη Γερμανία- στις 21 Απριλίου του 1995.

Το εσωτερικό της είναι ντυμένο σε Creme δέρμα και μηχανικά φορά τον αναβαθμισμένο turbo κινητήρα 2,0-λίτρων που αποδίδει 215 άλογα στις 5.700 σ.α.λ. και 315 Nm ροπής στις 2.500 σ.α.λ.

Παρά την τοποθέτηση καταλύτη η ιπποδύναμη δε περιορίστηκε εξαιτίας μιας σειράς από τεχνικές βελτιώσεις. To αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά και με αυθεντικά ανταλλακτικά, ενώ δεν διαθέτει ίχνος σκουριάς.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...