Δες όλες τις λεπτομέρειες της McLaren Sabre

Σχετικά άρθρα

Λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα η McLaren παρουσίασε τη Sabre, ένα νέο hypercar δημιουργίας του τμήματος MSO (McLaren Special Operations), το οποίο θα είναι διαθέσιμο πωλείται αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου περιορίζεται σε μόλις 15 μονάδες, και ο YouTuber James William Walker, γνωστός ως Mr JWW, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το αυτοκίνητο ενός πελάτη της εταιρίας (@Sparky18888).

Η Sabre φέρει νέο αεροδυναμικό σώμα με μεγάλη πίσω αεροτομή και τεράστιο διαχύτη, με πολλές εισαγωγές και εξαγωγές αέρα. Εντύπωση κάνουν τα πολύ λεπτά LED φωτιστικά σώματα, ενώ διαθέτει μια -κεντρικά τοποθετημένη-απόληξη για την εξάτμισης και μονομπούλονες ζάντες.

Κίνηση παίρνει από τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 835 ίππων με 800 Nm ροπής, κάτι που κάνει το Sabre να είναι το δυνατότερο μη υβριδικό μοντέλο που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η βρετανική εταιρία. Για το 0-161 χλμ/ώρα χρειάζεται 5,5 δευτ., και για το 0-200 χλμ/ώρα 7,3 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 351 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...