Λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα η McLaren παρουσίασε τη Sabre, ένα νέο hypercar δημιουργίας του τμήματος MSO (McLaren Special Operations), το οποίο θα είναι διαθέσιμο πωλείται αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου περιορίζεται σε μόλις 15 μονάδες, και ο YouTuber James William Walker, γνωστός ως Mr JWW, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το αυτοκίνητο ενός πελάτη της εταιρίας (@Sparky18888).

Η Sabre φέρει νέο αεροδυναμικό σώμα με μεγάλη πίσω αεροτομή και τεράστιο διαχύτη, με πολλές εισαγωγές και εξαγωγές αέρα. Εντύπωση κάνουν τα πολύ λεπτά LED φωτιστικά σώματα, ενώ διαθέτει μια -κεντρικά τοποθετημένη-απόληξη για την εξάτμισης και μονομπούλονες ζάντες.

Κίνηση παίρνει από τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 835 ίππων με 800 Nm ροπής, κάτι που κάνει το Sabre να είναι το δυνατότερο μη υβριδικό μοντέλο που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η βρετανική εταιρία. Για το 0-161 χλμ/ώρα χρειάζεται 5,5 δευτ., και για το 0-200 χλμ/ώρα 7,3 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 351 χλμ/ώρα.