Και η Subaru μειώνει την παραγωγή της λόγω ελλείψεως τσιπ

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμη αυτοκινητοβιομηχανία, η Subaru, ανακοίνωσε πως θα μειώσει την παραγωγή της κατά αρκετές χιλιάδες αυτοκίνητα αυτόν τον μήνα, στα εργοστάσιά της σε Ιαπωνία και ΗΠΑ, επικαλούμενη την παγκόσμια έλλειψη σε τσιπ.

Η Subaru δεν ανακοίνωσε πόσες χιλιάδες λιγότερα αυτοκίνητα θα κατασκευάσει τον Ιανουάριο, αλλά είπε πως τα εργοστάσιά της στον νομό Γκούνμα της Ιαπωνίας θα σταματήσουν την λειτουργία τους για 2 ημέρες, από αύριο Παρασκευή, λόγω έλλειψης τσιπ.

Η Subaru θα μειώσει επίσης την παραγωγή του εργοστασίου της στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, ενώ εξετάζει εάν θα απαιτηθούν περαιτέρω περικοπές παραγωγής τον Φεβρουάριο.

Μέχρι σήμερα, Nissan, Honda, Volkswagen, Ford, Toyota και η Fiat Chrysler Automobiles αντιμετωπίζουν προβλήματα στη παραγωγή των μοντέλων τους λόγω ελλείψεων σε τσιπ.

Διάβασε επίσης

Έλλειψη σε τσιπ οδηγεί σε μείωση παραγωγής από τις αυτοκινητοβιομηχανίες

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...