Η VW ανανεώνει το Teramont

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2016 η Volkswagen παρουσίασε στην έκθεση του Los Angeles το Atlas, το μεγάλο επταθέσιο crossover της που πωλείται στην αγορά των Η.Π.Α, ενώ στις αγορές της Ρωσίας, της Κίνα και της Μέσης Ανατολής πωλείται ως Teramont.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια παρουσιάστηκε το Atlas Cross και το Teramont X για τις αντίστοιχες αγορές, και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει την ανανεωμένη έκδοση του Teramont. Αυτή έρχεται ένα -σχεδόν- χρόνο μετά το Atlas facelift, με τις αλλαγές του ανανεωμένου Teramont να καθιστούν πιο διακριτές τις διαφορές των δύο μοντέλων.

Έτσι, ο εμπρός προφυλακτήρας του Teramont έχει μεγαλύτερους αεραγωγούς που πλαισιώνονται από χρώμιο. Επιπλέον, υπάρχουν νέα σχέδια τροχών (20 ιντσών) και μερικά μικρά σήματα που δεν εμφανίζονται στο αμερικάνικων προδιαγραφών μοντέλο.

Μηχανικά προσφέρεται με 2,0-λιτρο turbo κινητήρα των 220 ίππων και με τον V6 3,6-λίτρων απόδοσης 250 ίππων. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, μέσω του 4Motion συστήματος.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τα Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Braking με Pedestrian Monitoring, Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert, ενεργό Cruise Control με Stop and Go, Lane Keeping System, Park Distance Control, Park Steering Assistant, Overhead View Camera, Traffic Jam Assist και Dynamic Road Sign Display.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr