Σχεδόν δύο μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου Largus, η AvtoVAZ ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε η παραγωγή του μοντέλου στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Ρωσία. Το πρώτο αυτοκίνητο που κύλησε από τη γραμμή παραγωγής ήταν στην έκδοση Cross, βαμμένο με το νέο γκρι χρώμα Karakum.

Το Largus βρίσκεται στη γκάμα της Lada από το 2012, και είναι το πρώτο μοντέλο της πρακτικά που έβγαλε η AvtoVAZ σε συνεργασία με τη Renault. Το Largus είναι μια rebadged έκδοση του Dacia Logan MCV, με το τελευταίο να βασίζεται στη προηγούμενη γενιά του Logan, καθώς η Dacia δεν έχει παρουσιάζει -ακόμα- την αντίστοιχη έκδοση του νέου μοντέλου που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες και να παραμένει άγνωστο εάν θα το κάνει στο μέλλον.

Το ανανεωμένο Largus ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας, έχοντας αποκτήσει μια πιο αναγνωρίσιμη εμφάνιση στο μπροστινό μέρος. Εκεί συναντάμε νέα μάσκα και νέο προφυλακτήρα, που υιοθετεί το σχέδιο που διαμορφώνει το περίγραμμα του γράμματος “X”. Ακόμα, υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα και νέο καπό, που σχηματίζουν ένα συμπαγές, πιο μοντέρνο και με εκφραστική εμφάνιση αυτοκινήτου για εργασία και ταξίδια.