Η Ferrari έδωσε 7.500 ευρώ bonus στους υπαλλήλους της

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari έκανε γνωστό πως θα δώσει 7.500 ευρώ bonus σε όλους τους υπαλλήλους της, προκειμένου να τους ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά το 2020.

Η Scuderia αναγνώρισε μάλιστα ως εργάσιμες ημέρες και εκείνες της περιόδου 16 Μαρτίου – 4 Μάϊου, που τα εργοστάσιά της είχαν κλείσει λόγω της πανδημίας, με τους υπαλλήλους να πληρώνονται και για εκείνο το διάστημα, ενώ δεν επηρεάστηκαν ούτε και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Μέχρι τα τέλη του 2020 η ιταλική εταιρία απασχολούσε περισσότερους από 4.500 ανθρώπους παγκοσμίως (+6,3% σε σχέση με το 2019), ενώ έκανε παράλληλα γνωστό πως από τις αρχές του έτους έχει ήδη προσλάβει επιπλέον 50 άτομα στο εργοστάσιό της στο Μαρανέλο, προκειμένου αυτοί να εργαστούν στη δεύτερη βάρδια της παραγωγής των V8 αυτοκινήτων της.

Διάβασε επίσης

Η Ferrari έχει ήδη sold-out την παραγωγή του 2021

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...