Τελευταίο teaser της McLaren Artura

Σχετικά άρθρα

Η McLaren έδωσε ένα νέο teaser video αλλά και φωτογραφίες του Artura, του νέου V6 plug-in υβριδικού της μοντέλου που θα παρουσιαστεί στις 17 του μηνός. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά την 570S και παράλληλα θα σημάνει το τέλος της παραγωγής της Sport Series γκάμας.

Φέρει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, με τον νέο υβριδικό ολοκαίνουργιο V6 βενζινοκινητήρα να έχει όριο περιστροφής τις 8.000 σ.α.λ και να αποδίδει 600 άλογα και 600 Nm ροπής. Επίσης το Artura θα μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του για περίπου 30 χλμ.

Θα βασίζεται στο νέο carbon Monocell πλαίσιο, το οποίο η εταιρία ονομάζει MCLA (McLaren Carbon Lightweight Architecture), που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε in-house από την εταιρία στο McLaren Composites Technology Center (MCTC) στο Σέφιλντ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον CEO της McLaren, Mike Flewitt, η πρόθεση της εταιρείας είναι να λανσάρει υβριδικά μοντέλα που ζυγίζουν σχεδόν το ίδιο με τα τρέχοντα μοντέλα, τονίζοντας:

Τα υβριδικά μοντέλα μας θα είναι 30 με 40 κιλά (πιο βαριά) από τα μη υβριδικά. Όταν σκέφτεσαι ότι το υβριδικό σύστημα της P1 ήταν 140 κιλά, κάναμε τεράστιο προσπάθεια για να διαχειριστούμε το βάρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...