Η Alpha Motor Corporation τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσίασε το Ace, ένα νέο ηλεκτρικό coupe αυτοκίνητο με ρετρό εμφάνιση που αντλεί έμπνευση από τα μικρά σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Ευρώπης στη δεκαετία του 1960.

Τώρα η εταιρία μας δείχνει δύο νέες εκδόσεις του Ace, την Performance και την Jax. Η πρώτη ζυγίζει 1.723 κιλά, διαθέτει νέο bodykit, μεγαλύτερες ζάντες και φορά δύο ηλεκτροκινητήρες, που το κάνουν τετρακίνητο, και του επιτρέπουν να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε 4,6 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 200 χλμ/ώρα και έχει αυτονομία 355 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Το Ace Jax φέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, νέες ζάντες με εκτός δρόμου ελαστικά, πρόσθετα φωτιστικά σώματα, σχάρα οροφής και διαφορετικούς προφυλακτήρες.

Θα προσφέρεται είτε ως προσθιοκίνητο με έναν ηλεκτροκινητήρα, είτε ως τετρακίνητο με δύο ηλεκτροκινητήρες, με τα 0-96 χλμ/ώρα να έρχονται σε 6,5 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία των 75 kWh να προσφέρει αυτονομία 400 χλμ ανά φόρτιση.

Και οι τρεις εκδόσεις του Ace αναμένονται στην αγορά το 2023, με αρχική τιμή 32.000 δολαρίων.