Άκου τον κινητήρα της Mercedes να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά στο μονοθέσιο της

Σχετικά άρθρα

Μια εβδομάδα μετά το πρώτο fire-up του κινητήρα της Ferrari, η Mercedes-AMG F1 έκανε γνωστό ότι έβαλε για πρώτη φορά μπροστά την μονάδα ισχύος, που θα τοποθετήσει φέτος στο σασί της W12. Το εν λόγω power unit θα τοποθετηθεί και στα μονοθέσια της McLaren, Aston Martin και Williams.

Η Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team έχει ανακοινώσει ότι τα αποκαλυπτήρια της W12 θα γίνουν στις 2 Μαρτίου, ώστε να κάνει αμέσως μετά το shakedown της στη πίστα του Silverstone.

Το πλήρες όνομα του μονοθέσιου είναι Mercedes-AMG F1 W12 E Performance, με την ομάδα να αναφέρει ότι ο χαρακτηρισμός “E Performance” είναι το νέο λογότυπο τεχνολογίας που θα χρησιμοποιείται σε όλα τα επερχόμενα υβριδικά μοντέλα της Mercedes-AMG, με την W12 να είναι το πρώτο μονοθέσιο που φέρει αυτό το όνομα.

Διάβασε ακόμα

Ο James Allison εξηγεί όλες τις αλλαγές στους κανονισμούς της F1 για το 2021

O διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-AMG High Performance Powertrains, Hywel Thomas, δήλωσε σχετικά:

Όσον αφορά την ετοιμότητα, έχουμε κατασκευάσει πολλούς κινητήρες αυτή τη στιγμή και ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν. Έχουμε ήδη μερικούς από αυτούς μαζί μας και έχουμε επίσης κινητήρες που λειτουργούν στα δυναμόμετρα αυτή τη στιγμή, κάνοντας δοκιμές αντοχής.

Υπάρχουν επίσης κινητήρες και για τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι ήδη μαζί τους και είτε στο πίσω μέρος του μονοθέσιου τους και παίρνουν εμπρός, είτε βρίσκονται στη διαδικασία. Έχουμε κάποια προβλήματα με τις μονάδες ισχύος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε πολλά σχέδια για να επιλύσουμε όλα αυτά τα ζητήματα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι έτοιμα για τον πρώτο αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...