Με Ferrari 488 GT3 Evo στα χρώματα της AlphaTauri, ο Alex Albon στο DTM

Σχετικά άρθρα

Πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν της F1, η Red Bull Racing ανακοίνωσε ότι ο Sergio Perez θα τρέξει για λογαριασμό της το 2021, αντικαθιστώντας τον Alexander Albon.

Ο τελευταίος, όμως, παραμένει στην αυστριακή ομάδα ως εφεδρικός οδηγός και ως οδηγός δοκιμών, κάνοντας δουλειά στον προσομοιωτή και στις δοκιμές των ελαστικών, αν και η Red Bull είναι διατεθειμένη να τον δανείσει σε οποιαδήποτε ομάδα χρειαστεί οδηγό μέσα στη χρονιά.

Ωστόσο, ο Ταϊλανδός δεν θα μείνει άπραγος, καθώς στις αρχές του χρόνου ανακοινώθηκε πως το 2021 θα τρέξει σε επιλεγμένους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος τουρισμού, DTM. Από τη φετινή σεζόν, το DTM αλλάζει μορφή και θα βασίζεται λιγότερο στους κατασκευαστές, αφού οι τελευταίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στο πρωτάθλημα και μόνο η BMW έχει μείνει ως εργοστασιακή συμμετοχή. Γι’αυτό και θα υιοθετήσει κανονισμούς για τη συμμετοχή αγωνιστικών με προδιαγραφές GT3.

Έτσι, ο 24χρονος Ταϊλανδός θα τρέξει με μια Ferrari 488 GT3 Evo, η οποία φέρει το livery της AlphaTauri. Η Red Bull έχει ενεργή εμπλοκή στο DTM, μέσω χορηγιών, αλλά από το 2021 θα τρέξει με δική της ομάδα, και μαζί με τον Albon θα τρέξει και ο 18χρονος Νεοζηλανδός, Liam Lawson, μέλος της Red Bull Junior Team, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στη περσινή Formula 3. Ο Lawson θα τρέξει με μια δεύτερη 488, στα χρώματα της Red Bull.

Οι αγώνες που θα πάρει μέρος ο 24χρονος Ταϊλανδός είναι όσοι δεν θα συμπέσουν με τα Grand Prix της Formula 1, καθώς θα πρέπει να είναι σε όλα παρών, ως τρίτος οδηγός της Red Bull Racing.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin παρουσιάζει τη νέα Vantage GT4

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένες Vantage και Vantage GT3, η Aston Martin αποκάλυψε σήμερα την αντίστοιχη GT4 αγωνιστική έκδοση του μοντέλου. Αυτή είναι...

Ford: Σε καλό δρόμο οι εργασίες με την Red Bull

Η Ford Performance προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων σχετικά με τις αγωνιστικές της δραστηριότητες. Αρχικά μίλησε για την επιστροφή της στη Formula 1, με...

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix για το NASCAR

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει για πρωτάθλημα του NASCAR, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές...
Autoblog.gr