Επίσημο: Red Bull RB16B

Σχετικά άρθρα

Μια μέρα μετά την Alfa Romeo Racing η Red Bull Racing παρουσίασε πριν λίγα λεπτά το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέξει στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. To όνομα του είναι RB16B, καθώς αποτελεί εξέλιξη του περσινού και τα αποκαλυπτήρια του έγινε διαδικτυακά, στην έδρα της ομάδας στο Milton Keynes της Αγγλίας, μέσω των social media της.

H Red Bull έδωσε μόνο δύο φωτογραφίες του μονοθεσίου της, χωρίς αυτό να συνοδεύεται από δηλώσεις των στελεχών της ομάδας. Πριν λίγες ημέρες, όμως, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, είχε κάνει γνωστό ότι η RB16B είναι ίδια κατά περίπου 60% με το περυσινό μονοθέσιο της ομάδας.

Το 2021 θα είναι η τελευταία χρονιά της επίσημης συνεργασίας με τη Honda, σε ότι αφορά στην παροχή των power units της ιαπωνικής εταιρίας, προτού η Red Bull αναλάβει τη διαχείριση των κινητήρων από το 2022 και μετά.

Η αυστροαγγλική ομάδα έχει νέο οδηγικό δίδυμο, καθώς δίπλα στον Max Verstappen θα βρεθεί ο Sergio Perez, που πήρε τη θέση του Alex Albon.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία
McLaren 15 Φεβρουαρίου
AlphaTauri 19 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo 22 Φεβρουαρίου
Red Bull 23 Φεβρουαρίου
Mercedes 2 Μαρτίου
Alpine 2 Μαρτίου
Aston Martin 3 Μαρτίου
Williams 5 Μαρτίου
Ferrari 10 Μαρτίου
Haas

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...