Το εσωτερικό του Kia K8

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό του K8, το οποίο διαθέτει 12″ ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής ίδιας διάστασης, ενώ επίσης συναντάμε δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις. Υπάρχει ηχοσύστημα 14 ηχείων της Meridian, κρυφός φωτισμός, μεταλλικά στοιχεία και τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι.

Το K8 διαθέτει σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό όπου στο μπροστινό του μέρος διακρίνεται η μεγάλη “Tiger Nose” μάσκα, η οποία είναι χωρίς πλαίσιο, με την μάσκα να είναι ενσωματωμένη στον μπροστινό προφυλακτήρα και να φέρει ένα περίπλοκο πλέγμα από “διαμάντια”.

Το μοντέλο έχει μήκος 5.015 χλστ., και διαθέτει ένα σπορ πλευρικό προφίλ με μια δυναμική χαρακτηριστική γραμμή να διατρέχει το μήκος του sedan. Ακόμα, υπάρχουν χρωμιωμένες λεπτομέρειες κατά μήκος του αμαξώματος και στο κάτω μέρος των θυρών, που καταλήγουν στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Η Kia δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο K8, αλλά αναφέρει ότι η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει μέσα στο έτος, όπου τότε θα μάθουμε περισσότερα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...