Σε λειτουργία ο Supercharger σταθμός της Tesla στην Αθήνα

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη Ιανουαρίου η Tesla ολοκλήρωσε τον πρώτο Supercharger σταθμό της στην Ελλάδα και σήμερα η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό ότι αυτός ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του.

Ο Supercharger (V2) σταθμός βρίσκεται στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και διαθέτει έξι σημεία φόρτισης, τα οποία μπορούν να φορτίσουν με έως 150 kWh.

Η ανακοίνωση της Tesla αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του πρώτου σταθμού ταχυφόρτισης στην Αθήνα, Σταθμός Ταχυφόρτισης Supercharger. Η νέα μας τοποθεσία είναι διαθέσιμη 24/7 και εξοπλίζεται με έξι ταχυφορτιστές – απόδοσης μέχρι και 150 KW. Προγραμματίστε το Test Drive σας κλείνοντας online ραντεβού και μάθετε τα πάντα σχετικά με την φόρτιση ενός Tesla για να μην χρειαστεί να πληρώσετε καύσιμα ποτέ ξανά.

Μέσα στο 2ο τρίμηνο του έτους θα υπάρξουν Superchargers ταχυφορτιστές στη Πάτρα, ενώ μέσα στο 3ο τρίμηνο θα τεθούν σε λειτουργία οι Superchargers ταχυφορτιστές στη Λαμία. Στη Θεσσαλονίκη Superchargers ταχυφορτιστές θα τοποθετηθούν εντός του 4ου τριμήνου του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...