Οι κινητήρες του Kia K8

Σχετικά άρθρα

Η Kia ανακοίνωσε τους κινητήρες του K8, με τον βασικό κινητήρα να είναι ο τετρακύλινδρος 2,5-λίτρων απόδοσης 198 ίππων με 248 Nm ροπής. Ακολουθεί ο V6 SmartStream 3,5-λίτρων απόδοσης 300 ίππων με 359 Nm ροπής, με τον ίδιο κινητήρα να προσφέρεται και σε έκδοση υγραερίου LPI απόδοσης 240 ίππων με 314 Nm ροπής.

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την Kia να ανακοινώσει πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει διαθέσιμος και ο 1.600άρης GDI κινητήρας.

Το νέο K8 διαθέτει γόνατα MacPherson στη μπροστινή ανάρτηση και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω, προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση και στο εσωτερικό του συναντάμε 12″ ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής ίδιας διάστασης, ενώ επίσης υπάρχουν δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις. Φέρει ηχοσύστημα 14 ηχείων της Meridian, κρυφό φωτισμό, μεταλλικά στοιχεία και τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...