Αφού πήρε και τρίτη αναβολή η προβολή του Fast And Furious 9, η Universal έδωσε σήμερα ένα ακόμα επίσημο trailer της νέας ταινίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου, και όχι στις 28 Μάϊου.

Το επίσημο όνομά της είναι The Fast Saga και το σενάριο θέλει τον Dom Toretto (Vin Diesel) και την Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) να ζουν πλέον μια ήσυχη ζωή με τον γιο τους, κάπου στην επαρχία, μακριά από τις πόλεις, μεγαλώνοντας τον γιο τους που ονομάζεται Brian, όπως και ο Brian O’Connor, aka Paul Walker.

Γνωρίζουν όμως πως ο κίνδυνος παραμονεύει πάντα και αυτήν την φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Dom να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν σκοπεύει να σώσει εκείνους που αγαπάει περισσότερο.

Μαζί με την ομάδα του, πρέπει να σταματήσει μια παγκόσμια καταστροφική πλοκή, της οποίας ηγείται ο πιο εξειδικευμένος δολοφόνος και ο καλύτερος οδηγός υψηλής απόδοσης που έχουν συναντήσει ποτέ. Πρόκειται για τον Jakob (John Cena), που είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Dom.

Η ηθοποιός Jordana Brewster επιστρέφει στην ταινία, στο γνωστό της ρόλο ως Mia Toretto. Επίσης επιστρέφει ο ρόλος του Han Lue (Sung Kang) οδηγώντας τη νέα Supra, η οποία είναι βαμμένη σε πορτοκαλί και μαύρο χρώμα, έτσι ώστε να μοιάζει με το Mazda RX-7 που οδηγούσε στη ταινία Fast and the Furious: Tokyo Drift.

Ο Diesel είπε πως στη νέα ταινία θα δούμε “την ιστορία του οικογενειακού δέντρου του Dom Toretto και το γιατί δεν πρέπει να παρατάς την οικογένειά σου, ενώ θα δοθούν απαντήσεις σχετικά με την “ανάσταση” του Han Lue, ο οποίος είχε πεθάνει στη 3η ταινία, στο Tokyo Drift. Επίσης ο Vin Diesel είπε πως η Helen Mirren θα οδηγήσει και μάλιστα “με εντυπωσιακό τρόπο” στη νέα ταινία.

Η δράση της ταινίας εκτυλίσσεται σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο έως το Τόκιο, από την Κεντρική Αμερική μέχρι το Εδιμβούργο και από ένα μυστικό καταφύγιο στο Αζερμπαϊτζάν μέχρι τους γεμάτους ομορφιά δρόμους της Τιφλίδας. Επίσης θα υπάρχουν και σκηνές από το διάστημα.

Στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron, ο τραγουδιστής Ozuna και η τραγουδίστρια Cardi B, η οποία υποδύεται την Leysa, μια γυναίκα που συνδέεται με το παρελθόν του Dom (Vin Diesel).

Σκηνοθέτης της είναι ο Justin Lin, ο οποίος -εκτός των άλλων- έχει σκηνοθετήσει το Fast and the Furious: Tokyo Drift, το Fast & Furious 4, το Fast Five και το Fast & Furious 6.