Η Universal και οι παραγωγοί των ταινιών James Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η προβολή της 25ης ταινίας του James Bond “No Time To Die” θα καθυστερήσει μέχρι τις 2 Απριλίου 2021, προκειμένου να την απολαύσει το διεθνές κοινό στους κινηματογράφους.

Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της ταινίας του Βρετανού μυστικού πράκτορα, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Απρίλιο και στη συνέχεια, λόγω της πανδημίας, αναβλήθηκε για την 12η Νοεμβρίου.

Στις σχετικές ειδήσεις, οκτώ μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία του, δόθηκε στη δημοσιότητα το video clip με την Billie Eilish στο τραγούδι για την νέα ταινία. Πρόκειται για μια μπαλάντα που έχει γράψει η ίδια μαζί με τον αδερφό της Finneas O’Connell, και κάπως έτσι έγινε και επίσημα η νεαρότερη καλλιτέχνης που έχει ερμηνεύσει τραγούδι σε ταινία James Bond.

Εκτός του James Bond και η προβολή του Fast and Furious 9 θα καθυστερήσει. Αρχικά, ήταν να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2020, αργότερα η πρεμιέρα της άλλαξε για τις 2 Απριλίου 2021, και σήμερα έγινε γνωστό ότι τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου 2021.