Η Buick παρουσίασε στη Κίνα τα Envision Plus και Verano Pro. Το πρώτο αποτελεί την μεγαλύτερη έκδοση του μοντέλου που διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και μπορεί να μεταφέρει στο εσωτερικό του έως και 7 επιβάτες.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από την ελαφρώς διαφορετική γρίλια, τους νέους προφυλακτήρες, τα νέα διακοσμητικά και κίνηση παίρνει από τον 2,0-λίτρων turbo κινητήρα απόδοσης 239 ίππων με 350 Nm ροπής που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Το Verano Pro είναι η facelift έκδοση του μοντέλου και φέρει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός 1500άρης SIDI βενζινοκινητήρας απόδοσης 120 ίππων και 146 Nm ροπής, που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Verano προσφέρεται και στην GS έκδοση, με πιο sport αισθητική τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε οδική συμπεριφορά. Στο εσωτερικό η σπορτίφ έκδοση διαθέτει καθίσματα με alcantara επενδύσεις, κόκκινες ραφές για αντίθεση και κόκκινη κρυφό φωτισμό. Μηχανικά, θα φέρει έναν 1500άρη turbo βενζινοκινητήρα, απόδοσης 166 ίππων και 250 Nm ροπή., που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.