Το Toyota GR Corolla θα είναι δυνατότερο και φθηνότερο από το GR Yaris

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύματα από την Ιαπωνία θέλουν το GR Corolla να αποδίδει 300 άλογα και στην ιαπωνική αγορά να έχει χαμηλότερη τιμή από αυτή του GR Yaris. Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022-2023 και κάτω από το καπό του θα κρύβει τον ίδιο κινητήρα που συναντάμε στο GR Yaris, αλλά αυτός θα δυναμώσει και θα αποδίδει 300 άλογα, σχεδόν 40 περισσότερα από τα 261 άλογα που παράγει στο γρήγορο Yaris.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αφού θα διαθέτει και το σύστημα τετρακίνησης του GR Yaris.

Το μοντέλο θα φέρει νέο bodykit και θα βασίζεται στην TNGA πλατφόρμα. Θα διαθέτει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα και θα έχει ως αντιπάλους τα Volkswagen Golf GTI, Huyndai i30 N, Ford Focus ST, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...