Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Park Place, στην πόλη Bellevue της πολιτείας Washington, έχει βγάλει προς πώληση μια LaFerrari, η οποία από το 2014 έχει διανύσει μόλις 535 χλμ.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο κλασικό κόκκινο Rosso Corsa της εταιρίας, με την οροφή να είναι στο ίδιο χρώμα, και όχι μαύρο ή “άβαφο” carbon. Ομοίως, και το εσωτερικό του είναι ντυμένο με κόκκινο δέρμα, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι και οι ζώνες ασφαλείας.

Η αντιπροσωπεία δεν αναφέρει το ποσό που θέλει για να αποχωριστεί την LaFerrari, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα “φύγει” για περισσότερα από 3 εκατ. δολάρια.

Μα θυμίσω πως το ιταλικό hypercar μηχανικά φορά τον 6,3-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 800 ίππων, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 163 ίππων, με την συνολική απόδοση να φτάνει τα 963 άλογα και τα 900 Nm ροπής.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 15 δευτερόλεπτα, προτού φτάσει τα 350 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας.