H Genesis teasάρει το G70 Shooting Brake

Σχετικά άρθρα

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής για την Ευρώπη, η Genesis Ευρώπης έδωσε σήμερα τις πρώτες teaser φωτογραφίες της shooting brake έκδοσης του G70. Η premium κορεάτικη εταιρία δεν ανέφερε πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, παρά μόνο αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα το δούμε σύντομα.

Το G70 Shooting Brake θα είναι ένα από τα πολλά μοντέλα που θα γίνουν διαθέσιμα στην Ευρώπη τα επόμενα δύο χρόνια. Το τύπου estate μοντέλο θα φέρει τις αλλαγές που είδαμε στο facelift του G70, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με το facelift του G70, η εμφάνιση του μοντέλου ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας και διαθέτει τους νέους προφυλακτήρες αλλά και τα νέα “Quad Lamps” φωτιστικά σώματα, αντίστοιχα με αυτά του G80. Το G70 Shooting Brake θα φέρει τα ίδια κινητήρια σύνολα με το G70, ενώ η εταιρία ανακοίνωσε ότι άνοιξε τις παραγγελίες του GV70 στην αγορά της Αμερικής.

Διάβασε ακόμα

Το καλοκαίρι του 2021 η απόβαση της Genesis στην Ευρώπη με πληθώρα μοντέλων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Cobra GT και σε coupe έκδοση

Η AC Cars έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της Coupe έκδοση της AC Cobra GT. Όπως η Roadster έκδοση, έτσι και η...

Η BMW teasάρει το Vision Neue Klasse X Concept

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του Vision Neue Klasse X Concept, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Η...
Autoblog.gr