Το καλοκαίρι του 2021 η απόβαση της Genesis στην Ευρώπη με πληθώρα μοντέλων

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την στιγμή που η Genesis ξεκίνησε να πουλά τα μοντέλα της σαν ξεχωριστή εταιρία, και αυτή τη στιγμή, το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai έχει εμπορική παρουσία στην αγορά των Η.Π.Α., του Καναδά, της Ρωσίας, της Νότιας Κορέας, της Μέσης Ανατολής και της Αυστραλίας.

Σήμερα, όμως, η premium κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε επίσημα -μέσω συνέντευξης τύπου στην Φρανκφούρτη- ότι ήρθε η ώρα και για την Ευρώπη, παρότι αυτή είναι εχθρική για τους κατασκευαστές με προέλευση εκτός αυτής.

Τα πρώτα μοντέλα που θα γίνουν διαθέσιμα στην Γηραιά Παλιά ήπειρο είναι το G80 και το GV80, και θα είναι διαθέσιμα αρχικά από το καλοκαίρι μόνο στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία. Η μάρκα στοχεύει να πουλήσει απευθείας στο κοινό, τόσο μέσω διαδικτυακών πωλήσεων, όσο και μέσω των λεγόμενων Genesis Studios, με τα πρώτα να ανοίγουν σε Λονδίνο, Μόναχο και Ζυρίχη.

Μετά τα G80 και GV80, θα ακολουθήσουν τα μικρότερα G70 και GV70, τα οποία θα φτάσουν στην αγορά λίγο αργότερα. Η Genesis υπόσχεται επίσης ένα αποκλειστικά ευρωπαϊκό μοντέλο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους και αυτό θα μπορούσε να είναι το G70 σε shooting brake έκδοση. Η ηλεκτρική έκδοση του G80 θα πωλείται επίσης στην Ευρώπη, ενώ τα επερχόμενα δύο ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας θα κυκλοφορήσουν μέσα στον πρώτο χρόνο.

Η Genesis αναφέρει ότι έχει τροποποιήσει τα G80 και GV80 στο ευρωπαϊκό κέντρο ανάπτυξης της Hyundai για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες των Ευρωπαίων πελατών. Γι’αυτό έχει καλύψει με μοντέλα προπαραγωγής 10.000 χιλιόμετρα σε 15 χώρες και σε μερικούς από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς δρόμους της Ευρώπης, καθώς και στην πίστα του Nurburgring.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...