Η εταιρία του Gordon Murray ανακοίνωσε σχέδια για να επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο, επενδύοντας 300 εκατομμύρια λίρες (€350 εκατ.) τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η εταιρία θα δημιουργήσει μια ευέλικτη skateboard πλατφόρμα για μικρά ηλεκτρικά μοντέλα της Β κατηγορίας. Αρχικά πάνω σε αυτό θα κατασκευαστεί ένα μικρό SUV, ενώ θα ακολουθήσει ένα βαν.

Επίσης η εταιρία ετοιμάζει ένα ακόμη supercar, που όπως το T.50, έτσι και αυτό, θα φορά τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 3,9-λίτρων. Το Project Two όπως ονομάζεται το αυτοκίνητο προς ώρας, θα τοποθετηθεί κάτω από το T.50 και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε λιγότερες από 100 μονάδες.

Η μελλοντική επέκταση καθοδηγείται από τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας, Gordon Murray, και υποστηρίζεται από τη φιλοσοφία της δημιουργίας μακροπρόθεσμης ανάπτυξης μέσω της αυξημένης έρευνας και ανάπτυξης, της εισαγωγής ενός νέου τμήματος (Gordon Murray Electronics), της επένδυσης στο Gordon Murray Design, την ενίσχυση της ηγετικής ομάδας και του ταλέντου σε όλη την επιχείρηση, καθώς και την ενίσχυση του ήθους, των βασικών ικανοτήτων και του συνεχιζόμενου προϊόντος χαρτοφυλάκιο της Gordon Murray Automotive.

Τέλος, η Gordon Murray Automotive ανακοίνωσε μια σειρά νέων στελεχών, για να ενισχύσει την ηγετική του ομάδα.