Έξοδος και πολλές τούμπες για ένα Toyota GR Yaris σε track day

Σχετικά άρθρα

Ένα πολύ μικρό οδηγικό λάθος αποδείχθηκε αρκετά δαπανηρό, καθώς ο οδηγός του Toyota GR Yaris είδε το αυτοκίνητο του να καταστρέφεται ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς ο ίδιος βγήκε μέσα από αυτό χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό.

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, η πίστα μόλις είχε αρχίσει να στεγνώνει μετά από μια ελαφριά βροχή. Ο οδηγός ήθελε να driftάρει σε μια ανοιχτή αριστερή καμπή, και -σύμφωνα με τον ίδιο- το αυτοκίνητο κινούνταν με 170 χλμ/ώρα. Τα πίσω ελαστικά του ιαπωνικού αυτοκινήτου πάτησαν στην ιδανική αγωνιστική γραμμή, η οποία μόλις είχε αρχίσει να στεγνώνει.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρουν στιγμιαία πρόσφυση και να σταματήσει το γλίστρημα που είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα. Έπειτα, βγήκε εκτός πίστας, πάτησε στο χώμα υπό γωνία και το αυτοκίνητο ανετράπη αρκετές φορές. Το GR Yaris ήταν 100% εργοστασιακό, χωρίς rollcage, με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα οδήγησης “Expert Sport” (50/50).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr