H Lamborghini πήγε την Huracan STO για ρεκόρ στο Nurburgring, αλλά μάλλον “κλέβει”

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Lamborghini παρουσίασε την κορυφαία έκδοση της Huracan, την Huracan STO, και πρακτικά αντικαθιστά την Huracan Performante. Από την πρώτη στιγμή, όλοι περιμέναμε πότε θα ανοίξει η πίστα του Nurburgring και θα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες, ούτως ώστε να δούμε την ιταλική εταιρία να πηγαίνει στην Πράσινη Κόλαση για να πάρει το στέμμα της πίσω.

Όπως γνωρίζεις, την ίδια ημέρα με τα αποκαλυπτήρια της Huracan STO, η Mercedes-AMG GT Black Series έγινε το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Nurburgring Nordschleife, σπάζοντας -μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια- τον εκπληκτικό χρόνο των 6 λεπτών και 44,97 δευτ. της Lamborghini Aventador SVJ, καθώς η πιο ακραία έκδοση της AMG GT, με μέρη από την αγωνιστική GT3 έκδοση, σταμάτησε τα χρονόμετρα στην γερμανική πίστα σε 6 λεπτά και 43,616 δευτ.

Και όπως φαίνεται, η Lamborghini δεν μας απογοήτευσε, καθώς πιάστηκε από τους κατασκοπευτικούς φακούς ένα πρωτότυπο της Huracan STO να γυρίζει στο Nordschleife.

Όπως θα δεις, η ομάδα της Lamborghini ετοιμάζει το νέο της supercar, αλλά μας αποκαλύπτει και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται εμφανές ότι το αυτοκίνητο ανεφοδιάζεται με ένα δοχείο καυσίμου που αναγράφει στα ιταλικά “benzina speciale”, ήτοι “ειδική βενζίνη.

Επιπλέον, διακρίνεται το λογότυπο της Panta, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στα αγωνιστικά καύσιμα. Η αγωνιστική βενζίνη διαθέτει περισσότερα οκτάνια, συνήθως 110 RON.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...