Ένα Fisker Ocean για τον Πάπα

Σχετικά άρθρα

Ο Henrik Fisker επισκέφτηκε τον Πάπα Φραγκίσκο για να του ανακοινώνει πως θα μετατρέψει ένα Fisker Ocean σε popemobile. Το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στον Πάπα μέσα στο 2022, με το μοντέλο παραγωγής να προσφέρεται με έναν (πίσω) ή δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, οι οποίοι θα τροφοδοτούνται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh.

Η απόδοση τους είναι περίπου 225 kW (304 άλογα), ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση υψηλών επιδόσεων όπου το 0-96 χλμ/ώρα θα το ολοκληρώνει σε λιγότερο από 3 δευτ.

Η αυτονομία του αυτοκινήτου θα αγγίζει τα 300 μίλια (482 χλμ.). Η φόρτιση της μπαταρίας από το 15% έως το 80% θα χρειάζεται περίπου 30 λεπτά, και θα δίνει στο αυτοκίνητο μια αυτονομία της τάξεως των 300 χλμ.

Η μπαταρία θα μπορεί να φορτίσει και μέσω του φωτοβολταϊκού πάνελ που βρίσκεται στην οροφή του μοντέλου, όπου σύμφωνα με την Fisker, το πάνελ χαρίζει έως και 1.610 χλμ ετησίως (1.000 μίλια), δωρεάν φόρτισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κοντά στη πτώχευση η Fisker

Η Fisker ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση πτωχευτικής προστασίας εντός 30 ημερών, εάν δεν λάβει επαρκή ελάφρυνση από τους πιστωτές της και αρκετή...