Ο αρχικός προγραμματισμός της Lordstown Motors ήταν να βγάλει στην παραγωγή έως και 2.200 Endurance μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά χωρίς πρόσθετη χρηματοδότηση, πιθανότατα η παραγωγή θα περιοριστεί σε σχεδόν 1.000 αυτοκίνητα.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεδιάσκεψης, ο διευθύνων σύμβουλος της Lordstown, Steve Burns, αποκάλυψε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα είναι σε θέση να επιτύχει τους αρχικούς της στόχους παραγωγής μόνο εάν μπορεί να συγκεντρώσει επιπλέον κεφάλαια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αυτό που λέμε είναι ότι εάν δεν λάβουμε χρηματοδότηση, θα μπορούμε να βγάλουμε στην παραγωγή μόνο τα μισά από αυτά που πιστεύαμε.

Ο Burns πρόσθεσε ότι η εταιρία του είχε συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές που θα μπορούσαν να παράσχουν πρόσθετη χρηματοδότηση, ενώ έχει εξετάσει και το δανεισμό χρημάτων χρησιμοποιώντας τα εργοστάσια και άλλα περιουσιακά της στοιχεία ως εγγύηση, καθώς και τη λήψη κεφαλαίων από ένα πρόγραμμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη της ανάπτυξης ηλεκτρικών οχημάτων. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι The New York Times, δεν είναι σαφές εάν τελικά θα πάρει κάποια χρηματοδότηση.