Θα ήθελες το νέο Mitsubishi Lancer Evo να είναι έτσι;

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες θέλουν την Mitsubishi να έχει στα σκαριά τη νέα γενιά του Lancer, που θα προσφέρεται και σε Evo έκδοση, με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Enoch Gonzales να έχει ετοιμάσει μια σειρά renderings φωτογραφιών που μας δείχνουν το πως φαντάζεται ο ίδιος πως θα μοιάζει το νέο σπορ ιαπωνικό μοντέλο.

Διαθέτει τη LED φωτιστικά σώματα, μαύρες ζάντες, με τη μεγάλη πίσω αεροτομή να κλέβει την παράσταση. Φήμες θέλουν την ενδέκατη γενιά του Lancer να βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C/D F4 της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, με το Evo να φορά τον 1,8-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα του Renault Megane RS, που θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο του γαλλικού μοντέλου και με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC της Mitsubishi.

Ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 300 άλογα, ενώ με την προσθήκη ήπιου υβριδικού συστήματος 48V, η συνολική ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 345 άλογα και στα 435 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...