Μια από τις δέκα J50 που κατασκεύασε η Ferrari αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας το 2016, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο η ιταλική εταιρία να γιορτάσει τα 50 χρόνια παρουσίας της στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Βασίζεται στην Ferrari 488 Spider και κίνηση παίρνει από τον V8 3,9-λίτρων κινητήρα ο οποίος παράγει 690 άλογα. Οι μεγαλύτερες αλλαγές όμως στην Ferrari J50 βρίσκονται στην σχεδίασή της, μιας και υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σώμα. Αρχικά η αναδιπλούμενη οροφή της Spider έχει αντικατασταθεί από δύο carbon πάνελ, ενώ νέο είναι και το παρμπρίζ.

Το μπροστά μέρος έχει εντελώς νέα σχεδίαση, με λεπτά φωτιστικά σώματα, νέο καπό και νέο προφυλακτήρα. Διαφορετικός είναι επίσης ο σχεδιασμός των φτερών, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε διπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέο προφυλακτήρα, διαχύτη εμπνευσμένο από τους jet κινητήρες και νέα διπλά φωτιστικά σώματα. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 20″ και στο εσωτερικό υπάρχουν επενδύσεις από δέρμα και Alcantara.

Το Special Projects τμήμα της Ferrari κατασκεύασε μόλις δέκα J50, με όλες να προσαρμόζονται στις ατομικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη τους. Η συγκεκριμένη έχει διανύσει 692 χιλιόμετρα και πωλείται έναντι 2.985.515 ευρώ (398.000.000 γιεν).