Η GTO Engineering δίνει σκίτσα από το εσωτερικό του Squalo

Σχετικά άρθρα

Η GTO Engineering συνεχίζει την εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου που ετοιμάζει, και σήμερα η βρετανική εταιρία μας δίνει μερικά σκίτσα σχεδιασμού του εσωτερικού του Squalo.

Το όνομα του μοντέλου στα ιταλικά σημαίνει καρχαρίας, με την GTO Engineering να επιλέγει αυτό το όνομα λόγω της εμφάνισης του καρχαρία, του ενστίκτου και της ταχύτητάς του, χαρακτηριστικά που -σύμφωνα με την ίδια- θα έχει και το μοντέλο της.

Σύμφωνα με την GTO Engineering, η καμπίνα του Squalo συνδυάζει την διαχρονική πολυτέλεια, την μοντέρνα λειτουργικότητα και την πρωτοποριακή, τεχνολογικά σχεδιασμένη σκέψη, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά και μεθόδους κατασκευής.

Διάβασε περισσότερα

Η GTO Engineering δίνει πληροφορίες για τον χειροποίητο V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα της

Το μοντέλο βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης και θα ζυγίζει λιγότερο από 1.000 κιλά, καθώς θα βασίζεται σε ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, με υποπλαίσια κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ το αμάξωμα θα είναι κατασκευασμένο από carbon.

Μηχανικά, το μοντέλο θα φορά έναν 4,0-λιτρο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, ο οποίος εξελίσσεται και θα κατασκευαστεί στο χέρι στις εγκαταστάσεις της GTO Engineering. Αυτός θα διαθέτει τέσσερις εκκεντροφόρους και θα παράγει πάνω από 460 άλογα, με το όριο περιστροφής να αγγίζει τις 10.000 σ.α.λ.

Η GTO Engineering επιβεβαιώνει ότι το Squalo θα κατασκευάζεται εξολοκλήρου από αυτήν, με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα να συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Κατέρριψε το ρεκόρ γύρου το Hennessey Venom F5 Revolution στο Circuit of The Americas

Η Hennessey ξεκίνησε το 2023 με την αποκάλυψη του Venom F5 Revolution Coupe, που σχεδιάστηκε για να κυριαρχήσει στις πίστες του κόσμου. Σήμερα, η αμερικάνικη...
Autoblog.gr