Δέκα ημέρες μετά την παρουσίαση του μικρότερου pickup στην αμερικάνικη αγορά, σήμερα έγινε γνωστό ότι η Ford έχει λάβει σχεδόν 36.000 κρατήσεις για το Maverick.

Εκτός αυτού, η εταιρεία υπογράμμισε πόσο επιτυχημένη ήταν η συγκέντρωση κρατήσεων και για τα τελευταία της μοντέλα, με την Ford να είχε 190.000 κρατήσεις για το ολοκαίνουργιο Bronco, με τις 125.000 εξ’αυτών να μετατρέπονται σε πραγματικές παραγγελίες.

1

Επιπλέον, το F-150 Lightning έχει συγκεντρώσει πάνω 100.000 κρατήσεις, ενώ ακόμη και το ηλεκτρικό E-Transit έχει 20.000 παραγγελίες. Γυρνώντας στο Maverick, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσες από αυτές τις κρατήσεις θα μετατραπούν σε πραγματικές παραγγελίες, με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά στις ΗΠΑ από τα 19.995 δολάρια και να φτάνει έως τα 42.835 δολάρια, πλήρως φορτωμένο με εξοπλισμό.

Η παραγωγή του Maverick θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο του έτους, στο εργοστάσιο της Ford στη πόλη Χερμοσίγιο του Μεξικό, και η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ, το Μεξικό αλλά και τη Βραζιλία έχει οριστεί για το φθινόπωρο. Στην Ευρώπη δεν θα έρθει.

2Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Ford Maverick