Επίσημο: VW Polo GTI facelift

Σχετικά άρθρα

Το ανανεωμένο Polo GTI παρουσίασε σήμερα η Volkswagen που όπως το ανανεωμένο Polo, έτσι και κα αυτό, αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα και νέα matrix LED φωτιστικά σώματα. Η μάσκα είναι φωτιζόμενη, ενώ νέοι είναι και οι LED προβολείς ομίχλης.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 207 ίππων με 320 Nm ροπής και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 240 χλμ/ώρα.

Το μοντέλο φέρει χαμηλότερη ανάρτηση, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο DSG κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα, κόκκινες λεπτομέρειες, ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 8″ ή 9,2″. Η εταιρία τοποθετεί στο μοντέλο το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ.Drive που διαθέτει Travel Assist, Lane Assist και ενεργό cruise control.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...