Το Boldmen CR4 είναι μια βελτιωμένη BMW Z4, με 400 άλογα και τιμή €185.000

Σχετικά άρθρα

Η Boldmen είναι μια νέα εταιρία, που ιδρύθηκε από τους Harald Kas, Michael Kas και Friedhelm Wiesmann. Το επώνυμο του τελευταίου σίγουρα σου χτυπάει “καμπανάκια”, από την Wiesmann, που μας έχει δείξει μερικά πολύ όμορφα ρετρό roadsters, με βάση μοντέλα της BMW. Από την άλλη, ο Michael Kas έχει εργαστεί στις Ruf και Alpina, οπότε διαθέτει πλούσια εμπειρία.

Το πρώτο προϊόν της Boldmen είναι το CR4, το οποίο βασίζεται στη νέα BMW Z4. Αποδομώντας το όνομα, το C είναι από το carbon, το οποίο χαρακτηρίζει το σώμα που είναι κατασκευασμένο από το συγκεκριμένο υλικό, ώστε να διατηρηθεί το βάρος χαμηλό. Το R σημαίνει roadster, και χαρακτηρίζει το αμάξωμα, ενώ το 4 σημαίνει ότι ο κινητήρα του αποδίδει περισσότερους από 400 ίππους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 3.0-λιτρος turbo εξακύλινδρος κινητήρας της Z4 M40i, αποδίδει 408 άλογα, ικανά για να επιταχύνουν το CR4 από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα.

Η γερμανική νεοσύστατη εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει 20 αυτοκίνητα φέτος και περίπου 80 το 2022, ενώ προβλέπει ότι θα μπορούσε να κατασκευάσει έως 120 ετησίως, αν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση. Η τιμή του CR4 ξεκινά από τα €185.000, όταν η BMW Z4 M40i ξεκινά στη Γερμανία από τις €62.700.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...