Στις 15 Σεπτεμβρίου, το επίσημο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι, στις 15 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα το ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher. Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την ιστορία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 θα είναι “SCHUMACHER”, και αυτό θα αφηγείται την ιστορία της καριέρας του Γερμανού θρύλου της F1, από τα καρτ στο Κέρπεν της Γερμανίας, μέχρι την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος του το 2004.

Σύμφωνα με το Netflix, θα δούμε συνεντεύξεις από τη σύζυγό του Corinna, τα δύο παιδιά τους Gina-Maria και Mick, και πρώην αντιπάλους και φίλους του στην F1, με εικόνες που δεν έχουμε δει ξανά, που θα μας δίνουν μία αθέατη ματιά στον άνθρωπο πίσω από τον υπεραθλητή. Ακόμα, θα μιλήσει ο αδερφός του, Ralf, ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Luca di Montezemolo, ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, ο Bernie Ecclestone, καθώς και οι Mika Hakkinen, Sebastian Vettel, και David Coulthard.

Η επί σειρά ετών υπεύθυνη τύπου και μάνατζερ του Schumacher, Sabine Kehm δήλωσε σχετικά με αυτό:

Ο Michael Schumacher έχει επαναπροσδιορίσει την επαγγελματική εικόνα ενός οδηγού αγώνων και έχει θέσει νέα πρότυπα. Στην αναζήτησή του για τελειότητα, δεν είχε πρόβλημα να τσαλακώσει ούτε τον εαυτό, του ούτε την ομάδα του, οδηγώντας τους στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο για τις ηγετικές του ιδιότητες.

Είχε την δύναμη για αυτό και να διατηρεί την ισορροπία στο σπίτι, με την οικογένειά του, την οποία αγαπά ειδωλολατρικά. Προκειμένου να διατηρήσει την ιδιωτική του σφαίρα ως πηγή δύναμης, διαχωρίζει πάντα αυστηρά και με συνέπεια την ιδιωτική του από τη δημόσια ζωή του.

Αυτό το ντοκιμαντέρ αφηγείται και τους δύο κόσμους. Είναι το δώρο της οικογένειάς του στον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr