Ακυρώθηκε η έκθεση της Νέας Υόρκης, δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή της

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι διοργανωτές της έκθεσης της Νέας Υόρκης είναι αναγκασμένοι να ακυρώσουν την εκδήλωση, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και της συνεχιζόμενης εξέλιξης της.

Για το 2020, η έκθεση της Νέ1ας Υόρκης ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 8 έως τις 19 Απριλίου, αλλά στις αρχές Μαρτίου του περασμένου χρόνου οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι αυτή αναβάλλεται εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19. Τότε, είχε ανακοινωθεί ότι οι πύλες της θα ανοίξουν για τους δημοσιογράφους το διήμερο 26-27 Αυγούστου του 2020, ενώ από τις 28 Αυγούστου έως και τις 6 Σεπτεμβρίου θα ήταν ανοιχτή για το κοινό.

Ωστόσο, η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι μια από τις πιο βαριά χτυπημένες περιοχές στον πλανήτη από το νέο κορωνοϊό, καθώς σε πληθυσμό 19,5 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν χάσει -μέχρι σήμερα- τη ζωή τους 54.275 Νεοϋορκέζοι, κάτι που μεταφράζεται σε 1 στους 359 κατοίκους, ενώ συνολικά υπάρχουν 2.221.520 κρούσματα. Γι’αυτό και τον Μάιο του 2020, έγινε γνωστό ότι ακυρώνεται η περσινή διοργάνωση, κάνοντας -αρχικά- γνωστό ότι η έκθεση του 2021 θα διεξαγόταν μεταξύ 2-11 Απριλίου 2021.

Τον περασμένο Οκτώβριο, όμως, ανακοινώθηκε ότι έκθεση της Νέας Υόρκης τελικά θα ανοίξει τις πύλες από τις 19 έως 29 Αυγούστου του 2021, αλλά μόλις πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε ότι τελικά ούτε φέτος θα διεξαχθεί η έκθεση της Νέας Υόρκης. Σε δήλωση του, ο ο πρόεδρος της έκθεσης, Mark Schienberg, είπε:

Με μεγάλη απογοήτευση πρέπει να ακυρώσουμε το επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για το 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits, λόγω των αυξανόμενων επιπτώσεων της μετάλλαξης Δέλτα της Covid-19 και των αυξημένων μέτρων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους ώστε να σταματήσει η διάδοσή της.

Ακόμα δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πότε θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, αλλά μια πιθανή ημερομηνία είναι ο Απρίλιος του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...

Η Kia αποκάλυψε το νέο K4

H Kia παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του K4, που θα ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, που ανοίγει τις πύλες της στις...

Subaru Crosstrek Wilderness

Η Wilderness έκδοση του Subaru Crosstrek έκανε σήμερα το ντεμπούτο της στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Η σκληροτράχηλη έκδοση του Crosstrek απευθύνεται σε εκείνους...